Workshop 'Als je kind maar straalt!'

Wat?

Wil je meer begrijpen over hoe hechting werkt en hoe dit doorwerkt in de opvoeding van je kind(eren)? Of heb je misschien hulp nodig voor je kind, maar wil je nog niet gelijk een behandeltraject starten? Dan is deze workshop wellicht wat voor jou (en je partner).

De workshop ‘Als je kind maar straalt!’ is een interactieve workshop waarin je aan het denken gezet wordt. Je krijgt uitleg over hechting en er is ruimte om ervaringen te delen. Aan de hand van de opgedane kennis breng je direct voor jezelf in beeld wie je kind is en wat dit specifieke kind van je nodig heeft. Bij deze analyse word je tevens uitgenodigd te kijken naar hoe je eigen gehechtheidsstijl van invloed is op de interactie met je kind, maar je bent natuurlijk vrij om dit onderwerp te laten voor wat het is.

In een grotere groep is de workshop voor ouders te volgen op de locatie van scholen, kinderdagverblijven en BSO’s in de regio. Daarnaast is de workshop ook inzetbaar als deskundigheidsbevordering van professionals. 

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wanneer?

De workshop bij studio-Eigenheid is op dinsdag- of donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur en gaat door bij voldoende aanmeldingen (min. 2 en max. 5 personen). Neem contact op voor de precieze data.

Waar?

Bij studio-Eigenheid op de Johan van Arnhemstraat 18 in Rozendaal. Er is voldoende parkeergelegenheid langs het weiland op de Hertog van Gelrestraat.

Koffie en thee staat klaar!

Kosten  

€25,00 p.p.

Aanmelding

Stuur een mailtje naar sabine@studio-eigenheid.nl of bel 06-51864216.

(bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag).