Kosten

Vergoede zorg

studio-Eigenheid heeft een contract voor vergoede zorg voor Jeugdhulp met vrijwel alle omliggende gemeenten, namelijk met de gemeenten Rheden, Rozendaal, Arnhem, Renkum, Wageningen, Doesburg, Westervoort, Duiven, Zevenaar en Rijnwaarden.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding is een verwijzing van de wijkcoach van één van genoemde gemeenten òf de huisarts noodzakelijk. Lèt op: op een geldige verwijsbrief van de huisarts staat vermeld “Verwijzing naar Jeugdhulp". Verwijzing naar basis GGZ of specialistische GGZ is niet correct. Let hier ook zelf even op.

 

De schatting van het aantal uur dat nodig is voor de behandeling wordt afgestemd met de verwijzer. Het blijft echter een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ouders en behandelaar om samen zuinig om te gaan met de tijd die de gemeente vergoedt!

​​Behandeling zonder vergoeding vanuit de gemeenten is mogelijk, neem gerust contact op voor de particuliere tarieven.

Annuleren afspraak

Indien je verhinderd bent voor een afspraak, dien je dat tenminste 24 uur van tevoren door te geven via email of telefoon. Je kunt ook een voicemail achterlaten.

 

No show

Door onmacht of een andere reden kan het zijn dat het je niet lukt om tijdig de afspraak te annuleren. Helaas moet ik dan toch het bedrag van €37,50 in rekening brengen. omdat ik de tijd zo kort van tevoren niet kan opvullen met een andere afspraak. Dank voor je begrip!

Copyright 2015 studio-Eigenheid