Beroepskader

​​Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem

Ervaring

Mijn ervaring ligt in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen in de basis GGZ en specialistische GGZ. Ik heb ervaring in de behandeling van forse hechtingsproblematiek opgedaan in de pleegzorg, residentiële behandelgroepen en de specialistische GGZ. Ik ben opgeleid in de Theraplay®, cognitieve gedragstherapie, het oplossingsgericht werken, differentiatietherapie, fasetherapie en basistherapie (methode Thoomes-Vreugdenhil) en in Een Taal erbij (met de poppetjes). Als systeemtherapeut heb ik mijn specialisaties in de hechtingsgerichte (ABFT)  en narratieve systeemtherapie. 

Naast mijn praktijk ben ik werkzaam bij Pro Persona Jeugd GGZ als systeemtherapeut en behandel ik volwassenen bij Psychotherapie Praktijk Velp.
 

Aangesloten bij

NVO

NVRG

SKJ

KJRA

Praktijkwaarneming

Indien er tijdens mijn afwezigheid bij ziekte of vakantie behoefte is aan contact t.b.v. de behandeling dan zijn daar samen afspraken over te maken met mijn waarnemend collega 
Marion Baars, Orthopedagoog-Generalist van Praktijk De Sterrenberg.

Voor het geval dat mijn praktijk plotseling sluit i.v.m. een andere calamiteit is waarneming met deze collega geregeld . Dit ligt vastgelegd in het praktijktestament.

Registraties

Systeemtherapeut

Orthopedagoog
Theraplay Coach

lid/registratienummers

NVO: 8841

NVRG: NVRG - 13724

SKJ: 120001258
AGB-code: 94061702

studio-Eigenheid
AGB-code: 94061703
KvK: 62289365
BTW-id: NL002004268B72